In 1 sessie al effect

in 1 sessie direct en definitief veranderingen maken voor volwassenen, kinderen en groepen. Ja, inderdaad, het is echt mogelijk. Echte, klassieke directe hypnose is ongelooflijk krachtig en effectief voor het veranderen van alles waar je in je leven maar tegenaan loopt, lichamelijk of geestelijk.

1 sessie is meestal voldoende om definitief van het probleem verlost te zijn, met een hogere slagingskans dan welke andere therapievorm ook. Wij maken als een van de weinigen in Nederland gebruik van directe hypnose. Hypnose kent twee belangrijke stromingen waaruit bepaalde technieken zijn voortgekomen.

Werkwijze ErkendHypnotherapeutHelaas werken vrijwel alle hypnotherapeuten in Nederland met de technieken van Milton Erickson, (Indirecte hypnose) men kent hem ook wel van NLP. Hierbij wordt gebruik gemaakt van lange inducties (de manier waarop een persoon in hypnose gaat). De client blijft in een zeer lichte trance en zegt vaak niet eens in hypnose te zijn geweest. Er zijn veel sessies nodig per issue (15 of meer is niet ongebruikelijk) en de resultaten zijn sterk wisselend.

De technieken die wij gebruiken bij directe hypnose komen van een van de belangrijkste mensen ooit op het gebied van hypnose: Dave Elman. Hierbij wordt gebruik gemaakt van snelle, krachtige inducties en de client gaat een diepe hypnose, waardoor de resultaten optimaal zijn. Na afloop weet de client dat hij in hypnose is geweest, voelt zich zeer ontspannen en erg goed. Het probleem is in één tot maximaal drie sessies opgelost. Wij maken gebruik van deze krachtige technieken om in korte tijd maximaal resultaat te behalen voor onze cliënten.