Een bijzonder verstandig besluit

Overweegt u gebruik te gaan maken hypnotherapie? Een bijzonder verstandig besluit. En al helemaal als u kiest voor hypnotherapie door ErkendHypnotherapeut.nl! In tegenstelling tot veel andere aanbieders van hypnotherapie, zorgen wij er met één tot maximaal drie sessies voor dat u van uw fysieke of mentale klachten afkomt. Benieuwd hoe wij dat doen? En voor welke problemen u een beroep op ons kunt doen? U leest het hieronder.

Hypnose werkt uiterst effectief

De hypnotherapie zoals wij die aanbieden is een uiterst effectieve oplossing bij een breed scala aan klachten. En dan hebben we het niet alleen over klachten die zich ‘tussen de oren’ bevinden, maar ook bij problemen die van fysieke aard zijn. Hieronder vindt u een kleine greep uit de situaties waarin hypnotherapie door Erkendhypnotherapeut.nl al voor talrijke mensen uitkomst heeft gebracht:

  • Allerlei vormen van spanning en angst
  • Stoppen met roken
  • Afvallen
  • Nagelbijten
  • Rouwverwerking
  • Slaapproblemen
  • Stotteren

Staat uw klacht hier niet tussen? Geen probleem. Er zijn nog veel meer problemen die verholpen kunnen door hypnotherapie. Kijk daarvoor eens verder op onze site of neem contact op via onderstaande gegevens.

Uiterst effectief

Weet u wat veel van onze cliënten zeggen nadat ze bij ons hypnotherapie hebben ondergaan? ‘Had ik maar veel eerder van jullie gehoord!’ Wilt u ook snel van uw klachten af? Neem dan direct contact met ons op! Dat kan door te bellen naar 06-83108534 of door een mailtje te sturen naar info@erkendhypnotherapeut.nl. Hypnotherapie via Erkendhypnotherapeut.nl, daar zult u zeker geen spijt van krijgen!

Hypnotherapie

Als u besluit om bij ons hypnotherapie te ondergaan, kiest u voor de meest effectieve en efficiënte techniek binnen de stroming die ook wel bekend staat als ‘directe hypnose’. Hierbij wordt gebruik gemaakt van krachtige en snelle inducties (de wijze waarop u onder hypnose wordt gebracht). Hierdoor heeft u in de meeste gevallen aan een enkele sessie voldoende om fundamentele en structurele positieve veranderingen te realiseren. Dit in tegenstelling tot bij indirecte hypnose, waarbij vaak wel vijftien sessies nodig zijn en de resultaten zelfs dan nogal eens te wensen overlaten.

Ook in groepsverband en voor bedrijven

Wij bieden niet alleen hypnotherapie aan individuele particulieren aan, maar verzorgen ook groepssessies, door heel Nederland. Daarbij staat voor iedere deelnemer hetzelfde thema centraal, zoals ontstressen of stoppen met roken. En wist u al dat wij ook regelmatig door bedrijven worden ingeschakeld? Bijvoorbeeld voor het verhogen van de arbeidsproductiviteit, en/of het verbeteren van zelfvertrouwen van werknemers?

Voorkom spijt, kom direct in contact!