Een zieke of slecht functionerende werknemer kost een werkgever erg veel geld. Een traject bij bijvoorbeeld burn-out is lang en kostbaar. Stress ligt overal op de werkvloer op de loer. Hebt u wel eens gedacht aan hypnose voor het welbevinden van uw werknemers en het besparen van erg veel kosten? Meestal is daar maar één sessie voor nodig. In enkele gevallen twee, tot maximaal drie.

Hypnose is uiterst effectief

Hypnose is niet zweverig of alternatief, niet mystiek of griezelig maar zuiver wetenschap. Veel ziekenhuizen, artsen, tandartsen en andere medici in binnen- en buitenland, zetten hypnose in voor hun patiënten. Hypnose voor bedrijvenIn veel landen wordt al geopereerd met behulp van hypnose, zonder chemische anesthesie. De eerste hoogleraar Klinische Hypnose is onlangs in Engeland benoemd. Wist u dat NLP, bijvoorbeeld, ook een vorm van hypnose is? Destijds durfde men het woord hypnose niet te noemen en heeft men deze hypnotische spraaktechnieken maar Neuro Linguistisch Programmeren genoemd. Met deze naam werd het ongekend populair. Waar NLP enigszins effectief is, is hypnose uiterst effectief. Waarom noemen we het dan niet gewoon wat het is en passen we het toe in de meest krachtige vorm?

Met name problemen die zich ‘tussen de oren’ bevinden, maar ook lichamelijke klachten, zijn uitstekend aan te pakken met hypnose. Dit kan middels individuele sessies of groepssessies, maar ook door uw werknemers via een lezing, presentatie, workshop of demonstratie inzicht te geven in de werking van het onderbewustzijn. Zo kunnen klachten worden opgelost, wensen worden gerealiseerd of het potentieel van uw werknemers worden vergroot.

Een greep uit de mogelijkheden:

stressmanagement
agressiemanagement
zelfvertrouwen, motivatie
verkooptrainingen
prestatieverbetering
oplossen van persoonlijke issues
teambuilding